PP-Recycling

Home > PP-Recycling

Hoe werkt kunststof recycling?

PP-Recycling gelooft in co-creatie met klanten, partners, toeleveranciers, maar ook met andere verwerkers. Onze klanten leveren partijen afval aan, wij sorteren het en zoeken een geschikte partner die het verwerkt. We zoeken de beste deal/partner voor de verwerking van jouw kunststof.

Gebouw PP Recycling

PP-Recycling is goedkoper

PP-Recycling is goedkoper dan een rechtstreekse partner die jouw afval dumpt. En door te recyclen kan er zelfs betaald worden. Daarbij is het ook nog eens winst voor het milieu.

Hoogwaardig herwonnen grondstoffen

De ingezamelde kunststoffen worden deels in eigen installaties verwerkt en deels verwerkt door vooraanstaande bedrijven met moderne recycling installaties. Overtollige kunststoffen worden verwerkt tot hoogwaardig herwonnen grondstoffen.

Truck vrachtwagen PP recycling
twee eigenaren PP recycling advies gevend

Hoog milieurendement

PP-Recycling werkt uitsluitend met gekwalificeerde recyclingbedrijven. Deze zijn ISO-gecertificeerd en staan bekend om hun hoge milieurendement.

Advies over productie-uitval

Naast het verwerken van kunststoffen geven we ook advies. Heb je te maken met productie-uitvallen dan adviseren we graag over de verwerking ervan. Dit levert je naast winst in de portemonnee ook winst voor het milieu op.

Vragen over kunststof recycling?

PP Recycling Thei Peters en Roul Schroijen
To top