Geschikte kunststoffen

Home > Geschikte kunststoffen

Van harde, zachte tot technische kunststoffen

De grondstoffen die we sorteren en verwerken worden weer toegepast in nieuwe producten. Onze oplossing helpt het hergebruik van grondstoffen te optimaliseren, energieconsumptie te minimaliseren en de uitstoot van CO2 te beperken.

De kunststoffen die wij accepteren kunnen we in 3 hoofdcategorieën indelen:

  • Harde kunststoffen;
  • Zachte kunststoffen;
  • Technische kunststoffen.
Harde kunststoffen

Harde kunststoffen

Wij maken van harde kunststoffen maalgoed. Ons assortiment omvat gemalen materialen, diverse maalgoed en restanten afkomstig van alle thermoplasten. Ook verhandelen wij gemengde of licht verontreinigde kunststofsoorten. We accepteren de aangeboden kwaliteiten in de meest voorkomende verpakkingen zoals grondstofzakken, big bags, kratten, kunststof pallets en octabins. Zeker in Bigbags zijn wij gespecialiseerd. Bij aanloopstukken, gietstukken en lumbs gebruiken we ook (roll-off) containers of walking floor vrachtwagens voor een optimale logistiek.

Folies en zachte kunststoffen

Als sorteerder accepteren wij alle belangrijke folie (film) kwaliteiten in zowel deel- als volle vrachtwagen ladingen. Gangbare kwaliteiten zoals PP. LDPE/folie naturel en bont, verpakkingshoezen, landbouwfolies worden ingenomen in volle vrachten in dezelfde kwaliteit, evenals gecombineerde vrachten van balen met kwaliteit beoordeling per baal. Eventueel kunnen vrachten ook gecompleteerd worden met partijen (balen) strapbanden, big bags, plantentrays, emmers, PET-flessen, etc.

zachte kunststoffen en folies
technische kunststoffen

Technische kunststoffen

We kunnen op onze website niet alle kwaliteiten en soorten weergeven, vandaar een opsomming van onze belangrijkste technische kunststoffen. Denk aan PA, PMMA/PC, ABB, PPGF etc. We kunnen de kunststoffen in ordelijke partijen innemen, ongeacht de vorm en kwaliteit.

  • Automotivemix (ABS, PC, …)
  • Bigbags
  • PMMA/PC
  • Gietstukken en Lumbs
  • PS-trays
  • Strapbanden

Kunststof producten en goederen

Wat doe je met overtollige of overbodige kunststof producten en goederen? Die laat je toch niet afvoeren als afval? Wij streven ernaar zo veel mogelijk kunststoffen voor hergebruik gereed te maken. Jouw overbodige, overtollige, onbruikbare, beschadigde en/of inbeslaggenomen producten en goederen kunnen vaak prima behandeld worden voor verdere verwerking.

Wij durven gerust te stellen dat ons voorstel ‘loont’

Neem contact op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Neem contact op en we bespreken graag de mogelijkeden

PP Recycling Thei Peters en Roul Schroijen
To top